13.7 C
Botoșani
joi, 29 septembrie 2022

Președintele PSD Marcel Ciolacu dă asigurări că pensiile vor fi majorate de anul următor

Marcel Ciolacu dă asigurări că pensiile vor fi majorate de anul următor, subliniind că o decizie în acest sens a fost luată şi de către liderul PSD şi de către liderul PNL.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, reafirmă că, în opinia sa, procentul cu care vor fi majorate pensiile trebuie să fie unul care să pornească de la 10 puncte.

Ciolacu avansează ideea implementării unui sistem prin care pensionarii cu venituri mici să primească ajutoare suplimentare, în condiţiile în care majorarea pensiilor se face pentru toate pensiile, şi pentru cele mari.

„Am spus, nu e prima oară, trebuie să plecăm de la 10% categoric. Când mărim pensiile, mărim la toată lumea, şi cei care au pensii mai mici, şi cei care au pensii mai mari.

Părerea mea e că trebuie găsită calea… cum am găsit când am intrat la guvernare acel program pe care le-am lucrat împreună cu doamna Olguţa Vasilescu, în care la anumite zone, la peste trei milioane şi jumătate de pensionari am venit şi cu acele ajutoare pe o perioadă, mai ales perioada de iarnă, şi se vede cât de bine au venit”, a declarat Marcel Ciolacu, joi seară.

Sursa: RTV.net

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA