23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

Preşedintele CJ Botoşani în inspecţie la centrul de plasament „Prietenia”

sorescu la centrul Prietenia

Comunicat. Preocupat de condițiile în care se vor putea bucura de Sărbătorile Pascale copiii instituționalizați, președintele Consiliului Județean Botoșani, Gheorghe Sorescu, a inspectat, marți dimineață, Centrul de plasament “Prietenia”, din municipiul reședință de județ. Însoțit de directorul D.G.A.S.P.C., Dan Șlincu, domnul președinte, s-a întâlnit cu cei 43 de copii din centru, care desfășoară în aceste zile activități specifice vacanței de primăvară.

La Centrul de plasament “Prietenia” se prepară zilnic hrana pentru aproximativ 200 de copii care sunt instituționalizați în  toate centrele aflate pe raza municipiului Botoşani. Cu toții vor beneficia, la Paști, de mese îmbelșugate, cu produse specifice marii Sărbători creștine dedicate Învierii Domnului. Din meniul pregătit pentru zilele de Paști nu vor lipsi friptura de miel, ouăle roșii, pasca sau cozonacul.

Domnul Gheorghe Sorescu a fost asigurat de directorul D.G.A.S.P.C, că de aceeași atenție se vor bucura și bătrânii aflați în grija căminelor de pe raza întregului județ. Președintele Consiliului Județean va monitoriza atent, în aceste zile, activitatea derulată în centrele de plasament și în căminele de bătrâni aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență şi Protecția Copilului Botoşani.

Domnul președinte și-a anunțat intenția de a inspecta mai multe unități de acest gen, pentru a verifica dacă bătrânii și copiii instituționalizați beneficiază de toată atenția personalului D.G.A.S.P.C. în perioada Paștelui.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA