26.6 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

Preşedinte CJ Botoşani: „Să punem la DJDP un specialist în drumuri şi poduri şi nu în alte profesii”

djdp botosani, sediu  (13)

Cel târziu în luna martie, Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean, va avea un nou director. Liberalul Sorin Clim a demisionat de la conducerea DJDP Botoşani, la începutul acestui an iar în momentul de faţă este un director interimar.

Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, a declarat că viitorul director al DJDP va fi specialist în drumuri şi că va face treabă la conducerea acestei instituţii.

„Interimatul este pe trei luni. Vom organiza concurs la DJDP, unde se vor prezenta specialişti. Voi dori în mod special să punem un specialist în drumuri şi poduri şi nu în alte profesii. Sperăm să câştige concursul un bun meseriaş, un om care vede perspective şi care să facă treabă foarte serioasă”, a declarat Costică Macaleţi.

Chiar dacă la conducerea DJDP Botoşani este un director interimar, activitatea a decurs normal iar şefii CJ Botoşani sunt mulţumiţi de modul cum s-a intervenit la prima ninsoare din acest an.

„Prestatorul pentru deszăpezire a acţionat la timp, cum trebuie. Unele drumuri le-am avut blocate pe perioade scurte dar asta din cauza viscolului. Procedurile spun să oprim activitatea când intensitatea vântului este mare. Nu am avut niciun eveniment special. Am avut câteva blocaje pe care le-am rezolvat în timp util. Atât administraţia cât şi cetăţenii trebuie să înţelegem că în astfel de situaţie trebuie să facem corp comun şi să acţionăm ca atare”, a adăugat preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA