28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Preotul care şi-a ucis tatăl rămâne în arest preventiv

masina politie noaptea2

Preotul in varsta de 37 de ani, din localitatea Aurel Vlaicu, judetul Botosani, acuzat ca si-a omorat tatal la finele anului trecut, ramane dupa gratii. Magistratii Tribunalului Botosani au hotarat, in sedinta de astazi, ca acesta sa ramana in arest preventiv.

„Mentine starea de arest preventiv a inculpatului A. D.M., trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de omor prevazuta si pedepsita de art. 188 alin. 1 cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal, urmand ca, in termen de 60 zile, instanta sa verifice daca subzista temeiurile ce au determinat luarea măsurii arestarii preventive, conform art. 208 alin. 4 Cod procedura penala.

Cheltuielile judiciare raman in sarcina statului. Cu drept de contestatie in termen de 48 ore de la comunicare.Pronuntata in sedinta publica, azi, 19 mai 2015”, se arată pe portalul Tribunalului Botosani.

Intamplarea socanta s-a produs in noaptea de revelion.Totul s-ar fi intamplat intr-un bloc din Botosani. Cei doi s-ar fi batut, dupa care preotul a plecat acasa, lasandu-si parintele

fara viata. Cand s-a intors in apartament a sunat la 112 si a anuntat ce a facut. El a fost retinut, audiat si trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani sub acuzatia de omor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA