0.7 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Premiu de la CJ pentru Ovi Cernăuţeanu. Reprezentantul României la Eurovision pregăteşte un proiect important la Botoşani

News Ovi Cernăuţeanu, reprezentantul României la Eurovision 2014, a fost prezent astăzi la Consiliul Judeţean Botoşani unde a primit un premiu din partea conducerii instituţiei.

Gheorghe Sorescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean i-a oferit artistului o diplomă de excelenţă plus câteva suveniruri şi i-a transmis că indiferent de rezultatul concursului, Ovi va fi câştigător pentru botoşăneni.

„Ovi este botoşănean şi este deja câştigător pentru noi botoşănenii. Consiliul Judeţean îi acordă o diplomă de excelenţă pentru întreaga activitate artistică şi contribuţia la viaţa culturală botoşănean. Noi ne bucurăm că este şi rămâne botoşăneanul cu care mândrim”, a spus Gheorghe Sorescu.

Ovi Cernăuţeanu a revenit la Botoşani în primul rând pentru a relua discuţiile unui parteneriat româno-norvegian. Acesta are în plan desfăşurarea unor acţiuni culturale în municipiul şi judeţul Botoşani.

„Primul contact l-am avut anul trecut. Mulţi ştiu despre intenţia mea de a face ceva pentru orăşelul ăsta frumos care a zbârnâit de cultură. Există nişte parteneriate cu ţara mea adoptivă, Norvegia. Ar fi păcat să nu le fructificăm. Am salutat decizia domnului Melniciuc. Se vede că a venit un tânăr la conducerea culturii botoşănene. Tot timpul am precizat că sunt botoşănean şi chiar ţin foarte mult la acest orăşel. Având relaţiile în Norvegia, se pot dezvolta nişte lucruri frumoase şi nu doar un singur festival. Acest proiect cultural este susţinut şi de statul norvegian. Noi vom încerca să vizăm plafonul maxim care este de 200.000 de euro”, a precizat Ovi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

469 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA