4.5 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Premierul Nicolae Ciucă: Proiectul bugetului pe 2023 va fi trimis la Parlament în noiembrie

Premierul Nicolae Ciucă a declarat joi că executivul va trimite în Parlament proiectul bugetului pe 2023 în luna noiembrie. Ciucă a mai spus că nu a fost luată nici o decizie legată de cuantumul majorării pensiilor.

„Am discutat subiectul cu domnul președinte Ciolacu, am discutat în guvern posibilitatea să avem date concrete despre proiecția bugetului pentru 2023, am discutat cu ministrul finanțelor și în octombrie vom avea o primă analiză cu proiectul de buget, urmând ca proiectul de buget să fie trimis în Parlament în noiembrie”, a spus Ciucă.

Întrebat în repetate rânduri de reporteri despre creșterea pensiilor, Ciucă a spus că ”nu am făcut simulările. Discutăm de o decizie responsabilă. Am discutat și la nivelul PNL ipoteze cu care să venim în coaliție, să le discutăm, să le analizăm, și vom ajunge la un acord”.

La rândul său, Marcel Ciolacu a spus că ”nici eu, nici premierul nu am înaintat nici o cifră (legată de creșterea pensiilor – n. red.). Decizia va fi la copreședinții coaliției”.

Cei doi lideri au participat la un eveniment organizat de Curtea de Conturi.

Sursa: G4Media.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA