0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Premieră în transportul local. Eltrans folosește zilnic zece autobuze pe cele două trasee

Conducerea societății Eltrans a mărit numărul autobuzelor care circulă zilnic pe cele două trasee, pentru a reduce timpii de așteptare. Măsura a fost luată pentru că între timp au mai fost achiziționate patru autobuze.  

Andrei Turcoman, directorul general al societății Eltrans, spune că în această perioadă circulă șase autobuze pe traseul 101 și patru pe traseul 102 iar timpii de așteptare s-au redus.

“În luna decembrie este o necesitate mai mare de mobilitate urbană și de transport în rândul călătorilor. Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, societatea Eltrans are acum spre exploatare un număr de zece autobuze. Avem patru autobuze pe traseul 102 și șase autobuze pe traseul 101. Este pentru prima dată când Eltrans are zece autobuze pe cele două trasee. De asmenea, până la ora 18.00, autobuzele de pe traseul 102 circulă de la un capăt la celălalt al traseului. Timpii estimați de așteptare ar trebui să fie între 8 și 12 minute, în funcție de trafic”, a precizat directorul societății Eltrans care a făcut un apel către șoferi să nu mai parcheze în stații și să acorde prioritate autobuzelor.

“Rugăm cetățenii municipiului Botoșani să folosească transportul în comun pentru a economisi bani și pentru a economisi timp. Facem un apel și către șoferi, să ofere prioritate mijloacelor de transport public atât la intrare cât și la ieșirea din stații. Se întâmplă ca un autobuz să stea și câte trei-patru minute pentru a ieși dintr-o stație și apar întârzieri. Ține și de ceilalți participanți la trafic să avem un transport public cum ne dorim noi, modern, integrat, sustenabil”, a adăugat Andrei Turcoman.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA