-1.3 C
Botoșani
miercuri, 8 februarie 2023

Premieră în orașul Ștefănești. Spectacol cu 450 de copii, mascotele Disney și cadouri FOTO

Primăria orașului Ștefănești a organizat în această dimineață un spectacol cu ocazia Zilei de 1 Iunie. Aproximativ 450 de copii din Ștefănești și localitățile arondate au venit la eveniment.

Prima parte a spectacolului a fost organizat în parcarea de lângă sediul primăriei după care cu toții s-au mutat în casa de cultură deoarece ploaia le-a dat peste cap toate planurile. Evenimentul a fost o premieră pentru această zonă a județului iar organizatorii au reușit să le facă o mare bucurie celor mici. În afara spectacolului cu muzică și mascotele Disney, primarul Florin Buțura a oferit 450 de diploma și cadouri copiilor prezenți.

“Am avut 450 de copii la acest eveniment. A fost un spectacol cu mascote, muzică și alte activități. Le-am oferit tuturor copiilor prezenți câte o diplomă, dulciuri, sucuri. Vremea ne-a stricat puțin planurile. Am făcut prima parte în parcarea primăriei după care la Casa de Cultură. Am făcut anul trecut o activitate la primărie și am văzut că au venit mulți copii. Anul acesta am preferat să fac un spectacol de amploare și mă bucur că toți au fost mulțumiți”, ne-a spus Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești.

Activitatea a fost organizată în mare parte cu bani de la sponsori.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORA