0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Premieră în istoria Loteriei Naţionale. Două extrageri Loto 6/49 nu vor avea loc. REACŢIA Loteriei

loto bilete, foto rtv

Extragerile Loto 6/49 nu vor avea loc duminică, 4 ianuarie 2015, şi joi, 8 ianuarie. Această situaţie este cauzată de faptul că Loteria nu are contract de administrare a programelor informatice care ajută la extragerea numerelor.

În replică, reprezentanţii Loteriei susţin că următoarea tragere LOTO va avea loc în data de 11 ianuarie 2015 şi că „C.N. Loteria Romana S.A. isi poate stabili propria politica de marketing si vanzari”.
Contractul dintre Loteria Română şi firma grecească Intralot, privind administrarea şi gestionarea tuturor jocurilor loteristice a expirat pe data de 31 decembrie, iar Ministerul Finanţelor a anunţat la sfârşitul anului trecut că înţelegerea nu va mai fi prelungită.

În aceste condiţii, din cauză că Loteria nu are un contract de administrare a programelor informatice care ajută la extragerea numerelor, extragerile care ar fi trebuit să se desfăşoare pe 4 ianuarie şi 8 ianuarie nu vor mai avea loc. „Nu s-a mai întâmplat aşa ceva din 1906, de când a fost înfiinţată Loteria„, spune fostul director al Loteriei, Liliana Mincă.

Citeste mai mult pe RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA