12.4 C
Botoșani
vineri, 24 martie 2023

Pregătește AUR transferul lui Carai? Dorinel Cozma: “Suntem un partid deschis…”

Florin Zberea, zis și “Carai” sau “Prințul ghetourilor”, se pare că își pregătește o nouă candidatură la Primăria Botoșani. Însoțit de trei băieți din “staff-ul” lui, Carai a fost la sediul AUR pentru a se întâlni cu senatorul Dorinel Cozma, liderul organizației din Botoșani.

Potrivit parlamentarului botoșănean, Carai a venit să-i spună problemele cu care se confruntă romii din Parcul Tineretului. “Oamenii au venit cu niște doleanțe pe care o să încercăm să le satisfacem după puterea pe care o avem. Eu am avut o primă discuție cu ei, vor veni și săptămâna viitoare. Ei au expus niște probleme care sunt în Parcul Tineretului, că se degradează cele două blocuri. Nu au locuri de muncă. I-am întrebat și ce pregătire au…”, ne-a spus Dorinel Cozma.

Cât privește intrarea lui Carai în AUR, Dorinel Cozma nu ar spune nu. El a precizat că AUR este un partid deschis și că în ultima perioadă au venit mulți membri noi.

“Noi putem să luăm de la toate partidele. Suntem un partid deschis și primim din toate părțile. Care sunt oameni serioși și care au făcut ceva. Dar nu din ăștia care au pierdut timpul și se refugiază în AUR. Urmează să pregătim alegerile din 2024, să verificăm organizațiile din județ, să mai aducem membri. Sunt mulți membri noi în AUR și ne dorim să avem un scor bun. Noi suntem oamenii care ne opunem multor legi care nu sunt pentru bunăstarea poporului dar fiind într-un număr mic de parlamentari, nu putem să răzbatem. Ne-ar trebui 150 de parlamentari ca să reușim”, a completat liderul AUR Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA