-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Prefectul judeţului mulţumeşte pentru mobilizarea de Ziua Naţională

ziuanationala prefect

Prefectul Costică Macaleţi îşi exprimă bucuria faţă de numărul mare de botoşăneni participanţi la ceremonialele ocazionate de ziua de 1 Decembrie, precum şi la parada militară şi de tehnică de intervenţie desfăşurată în centrul municipiului.

În ciuda temperaturilor negative, botoşăneni de toate vârstele au admirat cu entuziasm forţele umane şi tehnice prin care instituţiile de ordine publică şi protecţie asigură integritatea şi securitatea populaţiei.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu mulţumeşte tuturor instituţiilor şi organizaţiilor politice şi apolitice care s-au mobilizat pentru a fi parte în ceremoniile ocazionate de Ziua Naţională a României, depunând flori în memoria eroilor neamului românesc.

Costică Macaleţi mulţumeşte în mod deosebit comandanţilor instituţiilor subordonate Ministerului Apărării şi Ministerului Afacerilor Interne pentru organizarea exemplară a paradei militare şi de tehnică specială de intervenţie, pentru spectacolul oferit botoşănenilor. Numărul mare de copii doritori să participe la aplicaţiile autospecialelor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a arătat că programul destinat micuţilor a fost cu adevărat de interes pentru ei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA