Prefectul judeţului apreciază lucrările de modernizare de la centrul social din Flămânzi

0
392

prefect la uams flamanzi

Aflat într-o vizită de lucru în zona oraşului Flămânzi, prefectul judeţului a putut constata calitatea lucrărilor de modernizare realizate la Unitatea de Asistenţă Medico – Socială „Dr. Elena Popovici”.

Printr-un proiect finanţat din fonduri europene, centrul social a reuşit modernizarea unuia din cele trei pavilioane componente, mai precis sectorul de bucătărie – spălătorie – lenjerie, extinzând capacitatea de cazare cu încă un salon cu trei paturi. În valoare de aproape 900.000 de lei, lucrările au vizat îmbunătăţirea serviciilor medico – sociale oferite în centru pentru aproape 50 de persoane adulte cu afecţiuni cronice. Conferinţa de finalizare a proiectului va avea loc joi, 3 decembrie, ora 11, în sala de şedinţe a Primăriei Flămânzi.

„Îi felicit pe cei din echipa de proiect, pe domnul doctor Miulescu, pentru implicarea pe care o are în modernizarea acestui centru, cât şi pe primarul de Flămânzi şi Consiliul Local pentru asigurarea sumelor necesare cofinanţării proiectelor europene. Înţeleg că urmează un alt proiect pentru singurul pavilion ce mai e de modernizat, cu bazin de înot, microsalină, kinetoterapie şi altele. Realmente am fost impresionat. Îi urez mult succes!”, a declarat prefectul Costică Macaleţi după vizita la Flămânzi.

U.A.M.S. „Dr. Elena Popovici” funcţionează din 2003 când s-a înfiinţat prin reorganizarea secţiei externe a Spitalului Judeţean. Două din cele trei pavilioane au fost modernizate, iar conducerea unităţii are în vedere un nou proiect pentru cel de-al treilea, cât şi pentru sistematizarea şi amenajarea spaţiilor verzi din incintă. Centrul funcţionează în subordinea Consiliului Local Flămânzi.