16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

Potop în municipiul Botoșani. Străzi inundate, mașini pe jumătate în apă și autorități incapabile FOTO&VIDEO

Ploaia torențială a creat mari probleme în municipiul Botoșani. Pe câteva străzi alte municipiului s-au creat adevărate lacuri și doar cei foarte curajoși îndrăzneau să intre cu mașinile. Botoșaniul a fost în Cod Portocaliu de duminică ora 23.00 și până astăzi la ora 1.00.

Calea Națională s-a inundat din nou atât în zona Lidl cât și în fața stadionului. Apa trecea de borduri iar prin cele două zone cei cu mașini de marfă și cei cu mașini de teren puteau trece. Au fost și curajoși care au intrat cu autoturismele. Unii au reușit să treacă iar alții au fost nevoiți să coboare și împingă mașinile. Probleme au fost și pe strada Împărat Traian unde nu s-a mai putut circula deoarece nivelul apei era foarte mare.

Nici în zona CET-ului nu s-a mai putut circula deoarece apa ajungea până la jumătatea autoturismelor. Au fost câțiva care au intrat cu mașinile în apă și acolo au rămas. Ba mai mult, pe lângă defecțiunile tehnice s-au trezit și cu mașinile avariate. O altă zonă inundată a fost centura municipiului, în apropierea intersecției străzilor Pacea cu George Enescu.

Aproape la fiecare ploaie torențială, strada Împărat Traian, zona CET-ului și cenura se inundă. Autoritățile locale știu că sunt probleme dar sunt incapabile să găsească soluții.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA