9.9 C
Botoșani
miercuri, 24 aprilie 2024

Poşta Română scoate la vânzare o serie de 50 de cărți poştale ilustrate de artişti români

Prin reţeaua sa, Poşta Română scoate la vânzare o serie de 50 de cărţi poştale ilustrate de artişti români, cu teme legate de identitatea naţională, relatează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al companiei, evenimentul de lansare a cărţilor poştale a avut loc miercuri, în prezenţa artiştilor care au creat imaginile unicat. Prin acest proiect realizat în parteneriat cu Clubul Ilustratorilor, Poşta Română îşi propune să promoveze şi să sprijine artiştii autohtoni şi să le ducă creaţiile spre un public cât mai larg. Ilustratele vor putea fi achiziţionate din reţeaua de oficii poştale, începând cu luna ianuarie.

„De la bun început mi-am propus ca Poşta Română, brand naţional de îndelungată tradiţie, să susţină tot ce este autentic românesc, începând cu antreprenorii autohtoni şi, iată, astăzi, şi pe artiştii noştri. Sunt un susţinător puternic al digitalizării; în acelaşi timp vreau să conserv şi să aduc valoare adăugată pentru tot ceea ce înseamnă tradiţie în Poşta Română. Împreună cu artiştii ilustratori, transformăm astăzi cartea poştală într-o bijuterie, un mic obiect de artă”, a declarat Valentin Ştefan, directorul general al Poştei Române, la evenimentul de lansare.

La rândul său, Stela Lie, fondatoarea Clubului Ilustratorilor, a precizat că acesta este prima colaborare serioasă în ceea ce priveşte ilustrarea de cartoline.

„Pentru noi, parteneriatul cu Poşta Română este prima colaborare serioasă în ceea ce priveşte ilustrarea de cartoline şi ne dorim ca evenimentul de astăzi să fie doar începutul unei lungi colaborări”, a spus Stela Lie.

Sursa: G4Media.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMA ORA