23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

Portariuc şochează din nou. Se laudă cu zeci de kilometri de drum asfaltat şi dă vina pe CL pentru eşecurile sale

portariuc

Ovidiu Portariuc a ajuns la jumătatea mandatului de primar al municipiului. Au fost doi în care nu s-a întâmplat mare lucru în municipiu, cu excepţia unor festivaluri şi revelioane organizate din bani publici. Cât priveşte proiectele importante, majoritatea sunt demarate de fostul primar iar actualul nu a reuşit nici măcar să le termine.

Edilul Ovidiu Portariuc vede altfel lucrurile şi consideră că şi-a făcut bine treaba. Ba mai mult, el vorbeşte şi de proiecte noi. Probabil că a făcut referire la spaţiul de joacă din Parcul Mihai Eminescu care s-a închis după doar trei zile de funcţionare.

„În aceste zile se împlinesc doi ani de la preluarea mandatului. Vreau să le mulţumesc botoşănenilor pentru răbdare. În primul rând a fost vorba de echilibrarea financiară, preluarea şi continuarea proiectelor începute. De asemenea, au fost începute proiecte noi. Proiectul de termoficare, parcul Cornişa, reabilitarea termică, stadionul Municipal, zeci de kilometri de asfaltări, locuri de joacă”, a spus Ovidiu Portariuc.

Edilul susţine că nu prea are ce să-şi reproşeze în aceşti doi ani de mandat dar consideră că ar fi făcut mult mai mult dacă nu ar fi fost Consiliul Local care să-l încurce.

„Dacă aveam şi Consiliul Local de partea mea, lucrurile se mişcau cu o altă viteză şi eficienţă. În România, primarul dacă nu are un Consiliu Local majoritar, nu poate să acţioneze”, a mai afirmat edilul.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA