PORTARIUC ŞI-A RECUNOSCUT ÎNFRÂNGEREA. A venit la sediul PSD după miezul nopţii

0
569

portariuc alegeri

Ovidiu Portariuc, candidatul PSD la Primăria Municipiului Botoşani, a digerat foarte greu înfrângerea la alegerile locale. Se pare că acesta se aştepta la un rezultat negativ şi nici nu a venit la sediul PSD imediat după încheierea procesului de votare.

A venit după miezul nopţii şi a refuzat să facă vreo declaraţie, spunând că aşteaptă rezultatul final. Portariuc a venit împreună cu viceprimarul Cosmin Andrei, cei doi fiind extrem de dezamăgiţi după eşecul suferit.

UPDATE. După ora 1.00, Portariuc a ieşit la declaraţii, recunoscând victoria liberalului Cătălin Flutur. Din centralizarea datelor de până acum rezultatul pare clar, chiar dacă mai sunt în municipiu aproximativ 20 de secții de centralizat diferența arată clar că în acest rând de alegeri candidatul PNL a obținut voturile botoșănenilor. Le mulțumesc botoșănenilor, celor care ne-au acordat votul și ne-au susținut, vom respecta ceea ce am promis în pactul pe care l-am semnat în municipiul Botoșani și pentru județ, adică vom merge în continuare cu proiectele începute în Botoșani, toate proiectele incluse în acel pact semnat de toți liderii politici  și va fi respectat de PSD. Umrează să vedem și cum vom sta cu majoritățile în Consiliul Local și Consiliul Județean. După centralizarea la nivel de județ se pare că vom avea majoritatea în Consiliul Județean, cred că vom reuși și acolo să ducem la capăt ceea ce ne-am propus. Vom face o politică constructivă așa cum am făcut și până acum“, a declarat Ovidiu Portariuc.