2.9 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

Portariuc şi-a început campania electorală pe bani publici. 3600 de pensionari vor primi tichete sociale din partea primăriei

Mazare, portariuc

Primaria municipiului Botoșani împreună cu Serviciul Public Local de Asistență Socială Botoșani a demarat acordarea unor beneficii de asistență socială, sub forma tichetelor sociale, persoanelor vârstnice din municipiul Botoșani.

Se estimează un număr de aproximativ 3600 beneficiari, pensionari ai sistemului public de pensii cu un venit de cel mult 700 de lei și care îndeplinesc și condiția de persoană vârstnică, respectiv cei care au împlinit sau împlinesc până la sfârșitul anului în curs vârsta de 60 de ani.

Pentru a beneficia de aceste tichete, pensionarii trebuie să facă o solicitare scrisă şi să se prezinte cu o serie de documente la sediul SPLAS Botoşani până pe data de 2 martie. Tichetele vor putea fi ridicate de la primărie începând cu data de 16 martie 2015.

Această acţiune este considerată de opoziţia din Consiliul Local ca fiind startul campaniei electorale pentru alegerile din 2016. După modelul Mazăre, primarul Ovidiu Portariuc le oferă mici ajutoare pensionarilor. Banii pentru aceste ajutoare provin din bugetul local al municipiului Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA