3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Portariuc anunţă pe facebook că divorţează

News Primarul Ovidiu Portariuc a anunţat pe pagina personală de facebook că a decis să divorţeze, după o căsnicie de zece ani. Acesta a solicitat să-i fie respectată intimitatea şi a anunţat că aceasta este singura reacţie pe care o va avea vis-a-vis de divorţ.

„Am hotărât împreună cu soţia mea ca după 10 ani de căsnicie să mergem pe drumuri separate, cu dorința însă de a păstra o relație normala de amiciţie şi de a ne ajuta reciproc. Regret că s-a ajuns aici dar priorităţile diferite în viaţă şi-au spus cuvântul. Pentru mine este extrem de important ceea ce am de făcut în Botoşani şi voi rămâne 100% implicat în a schimba viaţa oraşului în bine. În mod similar voi susţine eforturile soţiei în propria carieră. Nu e uşor să te desparţi de cineva după 10 ani dar o vom face în linişte, pentru că au fost 10 ani frumoşi. Îi mulţumesc soţiei mele că a fost alături de mine, o voi preţui în continuare ca pe o bună prietenă.
Fiul nostru David Ştefan este pe mai departe prioritatea noastră comună şi ne vom concentra în totalitate pe creşterea şi educaţia lui. Voi fi alături de el şi vreau să îmi petrec cât mai mult timp cu el, ca şi până acum. În primul rând ca părinte vă rog să ne respectați intimitatea şi decizia de a trece liniştiţi şi discret prin aceste momente ce ţin de viaţa noastră. De aceea nu voi mai face declaraţii publice pe această temă.Vă mulţumesc pentru înţelegere!”, a postat Ovidiu Portariuc pe facebook.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

134 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA