15.3 C
Botoșani
joi, 26 mai 2022

Portariuc a început campania electorală pe datorie. Le pomite câte 100 de lei pensionarilor dar banii vor veni în 2015

portariuc13sept

La jumătatea campanie electorale, primarul Ovidiu Portariuc le promite pensionarilor tichete valorice de 100 de lei. Edilul susţine că pensionarii vor vedea aceste tichete în cursul anului viitor şi că în total vor fi circa 10.000 de beneficiari.

Proiectul va fi supus spre aprobare consilierilor locali, în şedinţa din această lună. Suma necesară alocării banilor către pensionari va fi inclusă în bugetul pe 2015. Înaintea Paştelui se va da un tichet în valoare de 50 de lei iar în toamnă va mai fi acordat încă un tichet de 50 de lei. Banii nu vor putea cheltui banii la orice magazin ci doar la anumite magazine agreate de primărie.

„Ne propunem acordarea unui sprijin financiar sub forma unor tichete valorice de 100 de lei fiecărui pensionar a cărui pensie este mai mică sau egală cu 700 de lei. Programul încercăm să-l implementăm de anul viitor. De acest program vor beneficia aproximativ 10.000 de pensionari. Banii vor fi din economiile pe care le-am făcut”, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA