23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

Ponta l-a atacat pe Ţurcanu: „Am avut o relaţie civilizată până când l-am schimbat pe fratele domniei sale de la ANSVSA”

ponta16mai

Primul ministru Victor Ponta a avut o întâlnire cu membrii PSD şi primarii din judeţul Botoşani, în sala de Consiliu Local a municipiului. În debutul întâlnirii, Ponta l-a atacat pe Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani.

Victor Ponta susţine că a intrat în conflict cu Florin Ţurcanu în momentul în care a decis înlocuirea lui Mihai Ţurcanu din funcţia de preşedinte ANSVSA.

„M-aş fi bucurat să fie prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean cu care am avut o relaţie civilizată şi constructivă până în momentul în care l-am schimbat pe fratele domniei sale de la ANSVSA. Eu am crezut că i-am făcut un bine. Îşi atinsese gradul de incompetenţă. Nu putea să-l dpăşească. De atunci nu am mai avut comunicare şi regret acest lucru. Vreau să vă asigur că orice proiect bun pentru judeţ, în sprijinim. Nu ă interesează că preşedintele e supărat pe bine din cauza fratelui”, a spus Victor Ponta.

În plus, atât Ponta cât şi Dragnea au mai făcut tot felul de remarci care îl vizau pe liberalul Florin Ţurcanu şi niuna dintre acestea nu au fost pozitive.

După ce a vorbit de drumul Botoşani-Suceava şi de faptul că a aprobat transferul terenurilor de la armată la primăria Botoşani, primul ministru şi-a adus aminte de problemele Spitalului Judeţean care se află în subordinea Consiliului Judeţean.

„Sunt îngrijorat de un singur lucru, de Spitalul Judeţean. Domnul ministru Bănicioiu a fost astăzi special pentru asta. Trebuie să ne lămurim, dacă e spitalul Consiliului Judeţean şi în gestionează dânşii, să nu strige că trebuie să rezolvăm noi problema. Dacă există colaborare între Consiliul Judeţean şi minister, cu mare drag ajutăm. Nu suntem dispuşi să acoperim de la bugetul statului nereguli comise pe plan local. Vrem să vedem transparenţa cheltuielilor. Dacă se fură bani, nu îi acoperim noi”, a mai spus primul ministru.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

114 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA