4.2 C
Botoșani
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Ponta: E un fel de înțelegere. Iohannis iese președinte iar Dragnea rămâne cu guvernul cu parlamentul

Fostul prim-ministru al României spune că Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidențiale de la finalul acestui an și îl suspectează pe liderul PSD că ar avea o înțelegere actualul președinte.

„Cutremur în PSD va fi după alegerile prezidențiale. Domnul Dragnea cred că va candida. Și el cred că nu are nicio șansă dar vrea să candideze pentru că e un fel de înțelegere. Iohhannis iese președinte iar Dragnea rămâne cu guvernul cu parlamentul. Atunci lucrurile se vor schimba și cred că vom avea un alt guvern. Ce am moștenit eu de la Emil Boc era mai bine decât ce va moșteni cine vine după doamna Dăncilă. De fapt, după Vâlcov”, a afirmat Victor Ponta.

Președintele Pro România susține că Liviu Dragnea i-a înlăturat pe toți posibilii lui contracandidați la șefia partidului și acum nu are cine să candideze la alegerile prezidențiale.

„Dragnea a dat cu insecticid și a ars tot în jur. Pleacă Dragnea și vine cine? Oprișan, vine Olguța. I-a cam dat pe toți afară. Pe Gabriela Firea de ce a zburat-o? Că era mai populară decât Dragnea. Și pe Olguța Vasilescu de aia a dat-o din ministru. Putea să devină mai populară decât el”, a mai spus Dragnea.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA