1.8 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Ponta, despre omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru: „Eu laud pe foarte multă lume atunci când cineva face lucruri bune”

ciubotaru, ponta

Premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, întrebat despre reţinerea vicepreşedintele ANRE Claudiu Dumbrăveanu, acuzat de luare de mită, că atât timp cât legea a fost încălcată, iar facturile au fost “încărcate” trebuie să existe o răspundere personală a celor care se fac vinovaţi de acest lucru.

„Evident că nu cunosc detalii din dosarul penal, dar, atât timp cât s-au încălcat legi importante şi atât timp cât au fost încărcate facturi, trebuie să existe o răspundere personală a celor care au încălcat legea şi măsuri ca în viitor asemenea situaţii să fie evitate. Din punctul de vedere al Guvernului, imediat ce avem nişte concluzii despre modul în care s-a încălcat legea, putem să luăm mai departe măsuri ca să evităm pe viitor ca ceea ce spuneţi dumneavoastră (presa – n.r.) că s-a întâmplat să nu mai fie posibil”, a spus premierul.

Întrebat despre faptul că l-a lăudat recent pe patronul SC ElectroAlfa International SRL, una dintre persoanele implicate în acest dosar, Victor Ponta a răspuns: „Eu laud pe foarte multă lume atunci când cineva face lucruri bune. Dacă face lucruri rele, el e sancţionat. Eu am lăudat vreo 20 de milioane de români. Sper că nu vreţi să mă opresc din acest obicei, altfel bun.”
Citeşte mai mult pe Mediafax.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA