28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Pompierii voluntari din Bucecea vor reprezenta judeţul Botoşani la etapa zonală a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

aplicatie isu cutremur pompier2

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a organizat ieri, 11 iunie 2015, pe stadionul “1 Mai” din municipiul Dorohoi, etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

La start s-au aliniat 11 echipaje formate din membrii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Cordăreni, Bucecea, Ibăneşti, Hilişeu Horia, Şendriceni, Flămânzi, Todireni, Darabani şi Roma, precum şi două echipaje ale Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă aparţinând S.C. Modern Calor S.A. Botoşani şi SC Comcereal SRL Botoşani.
Concursul a constat în susţinerea a trei probe practice, respectiv pista cu obstacole pe 100 m,  ştafeta de 4 x 100 m şi realizarea dispozitivului de intervenţie.
În urma desfăşurării competiţiei, locul I a fost obţinut de echipajele SVSU Bucecea şi SPSU S.C. Modern Calor S.A. Botoşani. Pe a doua treaptă a podiumului au urcat echipajele SVSU Ibăneşti şi SPSU SC Comcereal SRL Botoşani, în timp ce premiul III a fost adjudecat de SVSU Darabani.
Echipajele SVSU care au urcat pe podium au fost premiate de către Consiliul Judeţean Botoşani. În calitate de câştigători ai etapei judeţene, echipajele SVSU Bucecea şi SPSU S.C. Modern Calor S.A vor reprezenta judeţul Botoşani la etapa interjudeţeană a concursului, care se va desfăşura la Suceava, luna viitoare.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA