2.9 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

Politistul ranit in accidentul rutier din municipiu a fost transferat la Iasi cu elicopterul Smurd FOTO

elicopter smurd (8)

Catalin Hreniuc, in varsta de 38 de ani, angajat al Serviciului de Informatii si Protectie Interna a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Pentru transferul sau, medicii din Botosani au solicitat un elicopter Smurd. Aparatul de zbor a aterizat in  poligonul ACR.

Politistul a fost adus pana in acest loc cu o Ambulanta, iar de aici a fost preluat de cadrele medicale din elicopterul Smurd.


„Am preluat un pacient in varsta de 38 de ani cu un traumatism cranio-cerebral acut inchis, cu o fractura la nivelul regiunii frontale stangi, cu hematom epicranian stang. Prezenta de asemenea si un traumatism la nivelul coloanei vertebrale C 7”, a declarat Cristian Simionescu, medic  Ambulanta

Initial, dupa producerea accidentului rutier, ofiterul a refuzat sa fie dus cu Ambulanta in Unitatea de Primiri Urgente. Cum starea sa s-a agravat, barbatul a cerut ajutorul medicilor. In urma investigatiilor facute in urgente, medicii au ajuns la concluzia ca acesta trebuie sa fie tratat intr-o clinica de specialitate. 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA