15.4 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

Polițistul rănit în accidentul de la Cotu a fost transferat la Spitalul Floreasca din București / VIDEO

Starea polițiștului rănit în accidentul rutier de la Cotu este una gravă iar medicii de la UPU Botoșani au decis să-l transfere la Spitalul Floreasca din București. O ambulanță SMURD l-a preluat de la UPU Botoșani și l-a transportat la Aeroportul Salcea. De acolo a fost preluat de o aeronavă SMURD.

Ramona Guraliuc, medic șef UPU Botoșani, a precizat că polițistul a ajuns în stare foarte gravă, a fost stabilizat dar avea nevoie de investigații suplimentare într-o clinică specializată.

“Pacientul a fost adus în Serviciul de Urgență, în stare foarte gravă. Pacientul a fost stabilizat, intubat, s-a efectuat computer tomograf. În urma examenului CT, a necesitat examen neurochirurgical într-o clinică de specializare, fiind un traumatism cranio-cerebral sever, un traumatism toraco-abdominal. Împreună cu echipa chirurgicală și de pe terapie intensivă s-au montat drenuri toracice. Pacientul a fost stabilizat iar în urma investigațiilor clinice și paraclinice a fost dirijat către Spitalul Floreasca”, a spus medicul Ramona Guraliuc.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA