-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

Poliţiştii botoşăneni purtaţi de drumuri de adolescenţi care fug de acasă pentru a se distra

masinapolitierutiera

Oamenii legii, purtati pe drumuri de adolescenti care pleaca de bunavoie din sanul familiei sau din institutiile statului. De la inceputul anului si pana in prezent, nu mai putin de 85 de minori au fost cautati de politistii botosaneni zile intregi, dupa ce au fost reclamati ca disparuti de la domiciliu.

De regula, acesti tineri pleaca intentionat si o fac pentru ca au alte preocupari si vor sa fie liberi. Problema este ca minorii  pun pe drumuri o armata de oameni ai legii, iar aceste cautari implica o mobilizare consistenta de resurse umane si logistice.

„Facem asadar precizarea ca prin disparitie, in cazul celor 85 de cazuri intelegem plecari voluntare, in unele cazuri repetate ale minorilor, fie de la domiciliu, fie din institutiile de octrotire unde acestia erau internati”, a declarata Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant IPJ.

Politistii i-au gasit pe toti minorii reclamati ca disparuti de la domiciliu. Toti au fost incredintati institutiilor de ocrotire si familiilor.Pe perioada asa-ziselor disparitii, niciun minor nu a fost victima sau autorul vreunei infractiuni.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA