14.4 C
Botoșani
marți, 21 mai 2024

Polițiști, jandarmi și pompieri din cinci județe sunt în căutarea copilului dispărut ieri FOTO&VIDEO

Numărul polițiștilor, jandarmilor și pompierilor care îl caută pe copilul de doi ani și șapte luni, dispărut ieri, în comuna Tudora, a fost suplimentat.

În acest moment, în zona în care se efectuează căutările sunt peste 200 de forțe de ordine din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și voluntari. Structurilor MAI din Botoșani li s-au alăturat forțe de ordine din cadrul Inspectoratelor Județene de Jandarmi Neamț, Suceva, Iasi si Bacău.

Alături de polițiști sunt folosiți șase câini de căutare salvare în mediul natural, un elicopter Smurd, un elicopter din cadrul IGAV și un avion de mici dimensiuni, aparținând voluntarilor.

Apelul primarului către cetățeni

În această dimineață, Constantin Cocoreanu, primarul comunei Tudora, a făcut din nou apel către cetățeni, să participe la căutarea copilului dispărut.

“Dragi tudoreni, știți deja că avem o problema în localitate. Este vorba de micuțul dispărut. Căutările continuă și fac un apel la dumneavoastră să veniți în număr cât mai mare pentru a-l putea găsi!”, a postat Constantin Cocoreanu.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMA ORA