2.2 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Poliţist local, găsit în coma în apropiere de gară

upuurgentemajore

Un politist local in varsta de 44 de ani din municipiul Dorohoi a ajuns in stare grava la spitalul din Botosani, dupa ce a fost gasit inconstient in preajma liniei ferate din Gara Dorohoi.

Acesta avea mai multe rani la nivelul capului. Nimeni nu stie, insa cum s-a intamplat nenorocirea. Barbatul se afla in timpul sau liber. Din cauza starii grave, medicii din UPU Botosani l-au transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.
„Pacientul este intr-o stare grava. A fost transferat de la Spitalul Dorohoi la Spitalul Judetean. Prezinta un traumatism cranio-cerebral deschis, coma de gradul II-III, multiple plagi escoriate la nivelul antebratelor”, a declarat Eduard Gurau, medic SJA Botosani.

Oamenii legii au inceput investigatii in acest caz. Politistii iau in calcul trei ipoteze: fie a fost lovit de tren, ori a fost agresat sau a incercat sa-si puna capat zilelor.
„Am fost informati ca a fost gasit in zona Garii si transportat de urgenta la spital cu leziuni in zona capului. Momentan se fac cercetari. Nici noi nu stim mai multe. Abia am ajuns la spital si am incercat sa discutam cu sotia, dar doamna este in stare de soc si vom incerca sa aflam mai multe”, a declarat Costel Foca, inspector Politia Locala Dorohoi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA