5.5 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Poliția Română lansează campania de educație rutieră vizând neatenția la volan

Campania națională de educație rutieră, care are ca temă neatenția la volan, este cea de-a cincea campanie din cadrul proiectului „Educație rutieră – Modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră”, cod MySMIS: 125179. 

Politia Romana: Proiectul a început la data de 1 iulie 2020 și se va încheia la data de 30 iunie 2023. Principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave produse în ultimii ani în România sunt viteza excesivă, indisciplina pietonilor și bicicliștilor, precum și neacordarea priorității de trecere.

Pe un trend ascendent se află abaterile conducătorilor auto care au alte preocupări în trafic, precum utilizarea telefonului mobil pentru convorbiri, mesaje text sau accesarea rețelelor sociale – Politia Romana.

Desfășurată sub mesajul „Pierzi atenția. Pierzi controlul.”, campania își propune să le amintească șoferilor riscurile cu care se confruntă atunci când au și alte preocupări la volan, precum utilizarea telefonului mobil, fie pentru a vorbi, fie pentru a trimite mesaje text, consumul de alimente și lichide, folosirea ecranelor digitale din mașină sau a GPS-ului.

Citește mai mult pe RTV.net

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA