27.3 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Poli Timişoara – FC Botoşani 1-0. Valeriu Iftime: “A fost unul din cele mai proaste meciuri. Dacă eram fotbalist, îmi era ruşine”

valeriu iftime

Finanţatorul echipei FC Botoşani este dezamăgit de modul cum s-a prezentat echipa lui Leo Grozavu în deplasarea de la Timişoara şi spune că a fost unul din cele mai slabe meciuri. Valeriu Iftime consideră că marea problemă o reprezintă apărarea iar la capitolul plusuri ar fi argentinianul Cabrera.

“A fost unul din cele mai proaste meciuri pe care le-am văzut la echipa noastră, dezorientaţi. Fără mijloc. Gabi Vaşvari este înt-o scădere de formă extraordinară. Noi construim cu Gabi Vaşvari. Şi Atti Hadnagy foarte slab. Invenţia asta la fundaşii centrali… E o problemă la Andrei Cordoş. Nu este ceea ce credeam noi. În apărare am fost vulnerabili de foarte multe ori. Cred că dacă juca din prima repriză cu Cabrera, se mai întâmpla ceva. Pare că ştie cu mingea. Una peste alta, a fost un meci prost, un meci care nu trebuie văzut la televizor. Este un deserviciu imens făcut fotbalului. Nu a fost un jucător care poţi spune că a jucat bine. Am fost blegi. Noi am început să visăm la altceva. Suntem o echipă şi dacă nu facem un effort deosebit, nu obţinem nimic. La cum am jucat în seara asta, trebuie să ne gândim la ultimele trei-patru locuri. Sper să-şi revină. Îmi pare rău că am pierdut trei puncte. O să ne coste mult punctele acestea. Dacă eram fotbalist, îmi era ruşine”, a spus Valeriu Iftime.

Cât priveşte absenţa lui Marius Croitoru din lotul deplasat la Timişoara, Valeriu Iftime spune că veteranul echipei botoşănene încă este un jucător foarte important şi care ar putea fi înlocuit doar de Cabrera.

“Croitoru are un tip de personalitate şi ştie să duc jocul mai sus. Din păcate, nu a avut cine să-i mobilizeze. Noi inventăm cu Gabi Vaşvari acolo. Mai poate juca Cabrera. Dacă nu e Cabrera, nu poţi juca decât cu Croitoru”, a adăugat Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA