Poli Timişoara – FC Botoşani 0-5. L. Grozavu: “Le-am cerut băieţilor să-mi facă o zi de naştere mai liniştită. Şi eu sunt o murătură”

0
462

leo grozavu

După victoria cu 5-0 de la Timişoara, Leo Grozavu a dezvăluit ce le-a cerut jucătorilor înaintea partidei şi care a fost secretul acestei victorii.

Am făcut o partidă bună, am reuşit să marcăm repede. Ne-am aşezat bine pe teren şi am marcat imediat după pauză. Mă bucur pentru băieţi, am înscris de cinci ori. Chiar dacă jucăm pe căldura asta şi nu jucăm şi noi în nocturnă, suntem datori fotbalului. Atunci când câştigi cu 5-0 e uşor să dai declaraţii. Sunt bucuros. Le-am cerut băieţilor să-mi facă o zi de naştere mai liniştită”, a declarat Leo Grozavu care a mai făcut referire şi la declaraţia privind murăturile din fotbalul românesc.

Vreau să-mi cer scuze pentru declaraţiile de zilele trecute. Nu am vrut să lezez pe nimeni din clubul Steaua. Singurul care a intuit ce am vrut să zic a fost Florin Lovin. Şi eu sunt o murătură. Fac parte dintr-un fotbal care nu poate pune probleme celor din faţă. În niciun caz nu am vrut să lezez pe cineva”, a adăugat Leo Grozavu.

Sursa: Prosport.ro