20.6 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Poli Iași va juca patru meciuri la Botoșani. Inclusiv derby-ul Moldovei

Primarul Cătălin Flutur și conducerea DSPSA și-au dat acceptul ca Poli Iași să joace următoarele patru Meciuri de campionat pe Stadionul Municipal. Pe arena din Copou se înlocuiește gazonul iar timp de aproape două luni nu se poate juca.

Pe 15 septembrie, Poli Iași va juca la Botoșani cu Hermannstadt, apoi cu Sepsi, FC Botoșani iar la finalul lunii octombrie cu CFR Cluj.

„Am primit o solicitare din partea clubului Poli Iași, să le permitem să joace patru meciuri pe stadionul Municipal. Unul dintre meciuri este cu FC Botoșani. Meciul ar fi trebuit să se joace la Iași dar se va juca la Botoșani. Le-am dat un răspuns favorabil astăzi, tocmai pentru a ajuta o echipă din zona Moldovei. Va fi contra cost. Asta înseamnă să fii la zi cu infrastructura. Iubitorii fotbalului vor vedea mai multe meciuri la Botoșani. A fost o discuție și cu cei de la FC Botoșani. Domnul primar a vorbit cu dumnealor și au fost de acord. Și nouă ni se poate întâmpla și să fim nevoiți să jucăm în altă parte. Singura variantă ar fi la Iași”, a spus Eugen Țurcanu, directorul DSPSA.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA