-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

Poduri finalizate și asfalt pe mai multe tronsoane ale drumului Botoșani – Ștefănești FOTO

La aproximativ un an și jumătate de la startul lucrărilor de modernizare,  se circulă în condiții bune pe mai multe tronsoane ale drumului național DN 29D Botoșani-Ștefănești.

Potrivit senatorului Cristian Achiței, constructorul a făcut progrese semnificative, astfel încât, la această dată, circulația se poate desfășura cursiv, pe ambele sensuri de mers, pe aproape întreaga lungime, cu limitările de viteză specifice unui drum în lucru.

“Podurile din Stăuceni au fost finalizate și redeschise circulației, fiind eliminate blocajele create în trafic de restricțiile impuse de semafor. Și la Trușești, podul peste Jijia este deschis circulației pe ambele sensuri. Circulația continuă să fie deviată doar la podul mic din fața benzinăriei de la intrarea în Trușești, acolo unde au fost realizate culeele și urmează montarea grinzilor, precum și în zona podului de la Drislea, unde a fost finalizată dala de suprabetonare. Îmbrăcămintea asfaltică a fost finalizată pe multe tronsoane ale drumului, eforturile constructorului fiind concentrate pe execuția rigolelor și trotuarelor, instalarea parapetelor, realizarea marcajelor rutiere provizorii. Pe cea mai mare parte a primelor două viaducte, cele de la intrarea, respectiv ieșirea din Stăuceni, s-a lucrat și la hidroizolație și straturile asfaltice, așa cum puteți vedea, în detaliu, în albumul foto atașat, realizat pe 19 noiembrie”, a precizat senatorul Cristian Achiței.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA