0.7 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

PNL şi PDL s-au aliat oficial şi la Botoşani GALERIE FOTO

pnl-pdl1august (1)

Liberalii şi democrat liberalii au semnat astăzi, la sediul PNL, protocolul prin care cele două formaţiuni se aliază în perspectiva alegerilor prezidenţiale din luna noiembrie.

Florin Ţurcanu şi Cătălin Flutur, preşedinţii PNL şi respectiv PDL, au semnat acest protocol şi au declarat că primul obiectiv este câştigarea alegerilor prezidenţiale în judeţul Botoşani. „Vom va avea un obiectiv serios. Vrem să luăm un rezultat bun la prezidenţiale şi vrem să câştigăm în 2016 primăria Botoşani, Consiliul Judeţean şi majoritatea primăriile din judeţ”, a precizat Cătălin Flutur.

De partea cealaltă, liderul PDL Botoşani a afirmat că această alianţă era extrem de necesară că reprezentanţii celor două formaţiuni au renunţat la orgolii.

„Este o alianţă electorală formată special pentru a participa cu un singur candidat la alegerile prezidenţiale din 2014. Era absolut necesar să facem această alianţă pentru că documentele de fuziune nu aveau cum să iasă până la depunerea candidaturilor la Biroul Electoral Central. Este un moment istoric. În două zile am făcut două fuziuni importante. Este cel mai important eveniment politic de după revoluţie. Nu pot decât să apreciez faptul că am lăsat deoparte orice probleme şi amintiri şi am reuşit să ne înţelegem. România avea nevoie de o forţă politică care să se opună stângii”, a spus Cătălin Flutur.

„Suntem împreună pentru că ne unesc nişte valori. Ne unesc valorile dreptei. Am intrat cu speranţa că vom reuşi să facem lucruri bune pentru Botoşani şi pentru România”, a precizat Cristian Roman.

Cu prilejul semnării protocolului, Cristian Roman s-a reîntâlnit cu Verginel Gireadă şi Viorel Grigoraş. Aceştia susţin că au trecut peste disputele pe care le-au avut în trecut şi că sunt dispuşi să colaboreze atât pe plan local cât şi în Parlament.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA