27.7 C
Botoșani
duminică, 14 aprilie 2024

PNL și-a găsit candidați în majoritatea comunele din județul Botoșani / FOTO

Noul președinte al PNL Botoșani s-a pus serios pe treabă și a găsit candidați pentru majoritatea primăriilor, inclusiv în comunele în care au rămas fără organizații. Valeriu Iftime este mai optimist decât la fotbal și spune că PNL va obține un rezultat peste așteptări.

“Aveți în spatele meu întreaga echipă liberală, candidați și primari pentru alegerile din iunie. Am o echipă foarte bună, o echipă cu care vom face un rezultat peste așteptările multora. Nu a fost o muncă foarte simplă să facem o echipă de oameni care au ceva de spus. Mai mult de 70% sunt fermieri, oameni de afaceri. Cred că doi sau trei sunt funcționari. Am vrut să aduc cea mai bună probitate morală a celor care sunt astăzi cu noi și vă promit că după 9 iunie vom avea o echipă de primari și un nou președinte la Consiliul Județean care cu siguranță poate face niște schimbări”, a spus Valeriu Iftime care mai are de căutat câțiva candidați în unele comune. În același timp, el îi acuză pe social democrați că fac presiuni asupra candidaților PNL și a dat exemplu comuna Vf. Câmpului.

“Mai sunt patru-cinci comune în care sunt mici cercetări, facem niște sondaje de opinie. Sunt comune în care liberalismul a dispărut. Dacă un domn sau o doamnă încearcă să facă o echipă, a doua zi îi amenință că îi ia pășunea, că îi taie lumina la crâșmă. Am un exemplu clar la Vf. Câmpului. O doamnă deputat poartă niște discuții cu un membru liberal, în echipa actualului candidat la primărie, cu niște subiecte care sunt greu de reprodus”, a mai afimat Iftime care s-a cam încurcat când a fost întrebat de anumiți candidați.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA