18.6 C
Botoșani
joi, 26 mai 2022

PNL Botoşani salută investirea Preşedintelui Klaus Iohannis. Cătălin Flutur: „România intră într-o nouă perioadă a istoriei sale”

turcanu, iohannis, flutur

Organizaţia PNL Botoşani ţine să salute momentul depunerii jurământului de către noul Preşedinte al României, domnul Klaus Werner Iohannis, în şedinţa solemnă  a Senatului si Camerei Deputaţilor .

În cadrul primului său discurs oficial în calitate de Preşedinte, Klaus Iohannis a trecut în revistă principalele direcţii pe care intenţionează să le urmeze în mandatul său şi a anunţat că în cel mai scurt timp va chema la consultări partidele politice pentru a decide împreună ce obiective de ţară îşi asumă şi un calendar cu etape şi acţiuni „pentru a trece de la vorbe la fapte”.

“Sunt convins că odată cu investirea în funcţie a domnului Klaus Iohannis, România intră într-o nouă perioadă a istoriei sale. O perioadă în care – aşa cum a spus noul Preşedinte, ţara nostră trebuie să devină spaţiul în care există increderea că fiecare îşi poate face treaba. Ţara în care vor continua şi se vor finaliza marile reforme sociale şi politice. Ţara pe care ne-o dorim cu toţii, cea a lucrului bine făcut.” a declarat copreşedintele PNL Botoşani Cătălin Flutur.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA