16.4 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

PNL Botoșani îl susține pe Orban. Liberalii au început să posteze fotografii și mesaje

Liderii PNL Botoșani au transmis un prim mesaj în ceea ce privește susținerea lor pentru Ludovic Orban, care se va lupta cu premierul Florin Cîțu pentru cea mai importantă funcție în Partidul Național Liberal.

Imediat după Consiliul Național al Partidului Național Liberal,  Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a postat fotografii alături de Ludovic Orban. Spune că a făcut fotografii și cu Florin Cîțu dar pe acestea nu le-a mai postat pe pagina de facebook.

“Am poze și cu domnul Cîțu și dacă vreți vă dau. Președintele Orban are obiceiul să rămână la final și să facă fotografii. Domnul Cîțu, din poziția lui de premier, putea să rămână sau nu. Înainte de a urca pe scenă, am vorbit 3-4 minute cu Florin Cîțu. Mi-a fost coleg de bancă la Senat”, a fost explicația lui Șoptică.

Ulterior, liberalii apropiați președintelui Costel Șoptică au început să își arate “dragostea” pentru Ludovic Orban. Unul dintre aceștia este consilierul municipal Maricel Maxim.

În ultimul timp, unii liberali botoșăneni printre care Costel Șoptică și Verginel Gireadă s-au lăudat că au o relație foarte bună cu Ludovic Orban. De altfel, liderul Partidul Național Liberal este așteptat la Botoșani peste câteva zile când se va semna ordinul de începere a lucrărilor la drumul Botoșani – Tg. Frumos.

Rămâne de văzut cum vor fi stabiliți delegații la alegerile din septembrie pentru că în PNL Botoșani sunt în continuare două tabere: PNL și PDL.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA