PNL Botoşani: „Este imperios necesar ca în cel mai scurt timp România să aibă un Guvern legitim, condus de un prim ministru cu un profil moral impecabil”

0
482

catalin flutur conferinta pnl

COMUNICAT. Săptămâna aceasta, moțiunea de cenzură la adresa guvernului Victor Ponta depusă de Partidul Național Liberal va fi supusă votului, în plenul Parlamentului României.

Liderii Partidului Național Liberal filiala Botoșani, parlamentarii PNL, membri de partid și toți simpatizanții noștri înțeleg gravitatea situației prin care trece astăzi România.

Premierul susținut de actuala coaliție guvernamentală a fost trimis în judecată. Lipsa completă de moralitate a acestui cetățean care se agață cu disperare de scaunul de prim ministru aduce deservicii uriașe identității noastre europene și internaționale.

Partidul Social Democrat, prin vocea liderului său, Liviu Dragnea (un alt lider PSD condamnat penal la închisoare cu suspendare), a decis să sprijine în continuare acest Guvern. Din păcate pentru fiecare dintre românii care mai au un dram de speranță în ceea ce privește șansa de reevaluare completă a spiritului politic românesc, PSD nu pune nici un preț pe morală, conștiință, decența politică și bun simt.

Păstrarea puterii este astăzi cel mai important obiectiv al PSD și al lui Victor Ponta. Lipsa completă de autoritate a primului ministru nu poate garanta un management public sănătos, echilibrat, european, deoarece în cazul lui Victor Ponta faptele de corupției de care este suspicionat nu pot face casă bună cu mandatul de prim ministru.

Facem un apel către parlamentarii PSD ai județului Botoșani și le cerem public să voteze pentru schimbarea lui Victor Ponta. Le cerem public să demonstreze cetățenilor pe care-i reprezintă că politica nu se face oricum și cu orice preț! Un vot pentru păstrarea actualului Guvern cu un urmărit penal în fruntea sa trebuie explicat, în detaliu, oamenilor din județul nostru.

Avem speranța că cei care înțeleg că demnitatea acestei națiuni nu poate fi o chestiune tranzacționabilă vor vota moțiunea de cenzură depusă de Partidul Național Liberal.

Este imperios necesar ca în cel mai scurt timp România să aibă un Guvern legitim, condus de un prim ministru cu un profil moral impecabil, un om cu viziune, determinat și hotărât să schimbe cu adevărat asemenea mentalități.

Biroul de presă al PNL Botoșani