24.7 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

PLAY-OUT LIGA2. FCM Dorohoi – ACS Berceni 0-2 GALERIE FOTO

dorohoi-acsberceni17

FCM Dorohoi a început play-out-ul pentru menţinerea în Liga a II-a, pe teren propriu contra formaţiei ACS Berceni, echipă pe care în acest sezon a învins-o atât acasă cât şi în deplasare.

Prima repriză a fost una modestă, cu puţine ocazii de gol. Oaspeţii, antrenaţi de Adrian Mihalcea şi Mugur Bolohan, au avut un debut de meci mai curajos şi puteau deschide scorul după doar un minut. Prima şansă de gol a dorohoienilor a venit în minutul 10 dar mingea şutată de Al. Marin a trecut pe lângă poartă.

Vespazian Colban a fost nevoit să facă prima schimbare în minutul 19. Edi Sandu s-a accidentat şi a părăsit terenul, fiind înlocuit cu Robert Grumezescu.

Deşi ambele formaţii aveau mare nevoie de puncte, acestea nu au arătat că vor victoria ci mai degrabă erau preocupate să nu primească gol.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a fost în minutul 44 când Nistor a scăpat spre poarta dorohoienilor, a pătruns în careudar a trimis puţin pe lângă poartă.

Repriza secundă a început în aceeaşi notă, multe mingi trimise la întâmplare şi faulturi repetate la mjlocul terenului.

În minutul 55 Colban îl trimite în teren pe Vrabie în locul lui Mateiuc, încercând astfel să aducă un plus în compartimentul ofensiv.

Nemulţumit de jocul echipei, Colban face a treia schimbare în minutul 60. Îl scoate de pe teren pe căpitanul Orăşanu şi intră Augustin Ivaşcă. Intrarea pe teren a fostului mijlocaş de la FC Botoşani şi Ceahlăul a adus un plus pentru ofensiva dorohoienilor. În minutul 66, Ivaşcă şutează de la 25 de metri dar mingea trece peste poartă. Un minut mai târziu, defensiva dorohoienilor gafează, Nistor reia din şase metri dar Hărăguţă îşi salvează echipa.

În miniutul 70, ACS Berceni reuşeşte deschiderea scorului. A fost o centrare de pe stânga iar Nistor a marcat cu capul din interiorul careului după o gafă incredibilă a fundaşilor centrali de la FCM Dorohoi.

În minutul 79, Marin Alexandru are şansa egalării dar şutează slab din interiorul careului iar portarul oaspeţilor prinde fără emoţii.

Pe finalul partidei ACS Berceni nu a mai forţat preferând doar să se apere şi să încerce să speculeze pe contraatac. De partea cealaltă, FCM Dorohoi a jucat haotic şi nu a fost în stare să desfacă defensiva oaspeţilor.

În minutul 90, oaspeţii au majorat scorul după o nouă gafă a defensivei dorohoiene. Kayode scapă pe partea dreaptă şi marchează cu un şut la colţul lung. Imediat după ce scorul a devenit 0-2, majoritatea spectatorilor au părăsit tribuna stadionului din Dorohoi.

Partida s-a încheiat cu scorul de 0-2 iar FCM Dorohoi are din nou emoţii în privinţa retrogradării.

dorohoi-acsberceni dorohoi-acsberceni20 dorohoi-acsberceni19 dorohoi-acsberceni18 dorohoi-acsberceni17 dorohoi-acsberceni16 dorohoi-acsberceni15 dorohoi-acsberceni14 dorohoi-acsberceni13 dorohoi-acsberceni12 dorohoi-acsberceni11 dorohoi-acsberceni10 dorohoi-acsberceni9 dorohoi-acsberceni8 dorohoi-acsberceni7 dorohoi-acsberceni6 dorohoi-acsberceni5 dorohoi-acsberceni4 dorohoi-acsberceni3 dorohoi-acsberceni2 dorohoi-acsberceni1

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA