23.5 C
Botoșani
duminică, 14 august 2022

Pierdere grea pentru FC Botoșani. Mihai Roman are ruptură de ligamente

Veste proastă pentru Marius Croitoru, primită cu câteva zile înainte de reluarea campionatului. Cel mai valoros jucător din lotul FC Botoșani nu va putea evolua în următorele cele patru meciuri decisive pentru accederea în play-off.

Mihai Roman s-a antrenat altături de lotul FC Botoșani în cantonamentul din Turcia dar nu a jucat în meciurile amicale. S-a menajat deoarece simțea dureri la piciorul drept. “Mihai Roman s-a antrenat cu noi dar nu a jucat în meciurile amicale deoarece nu a vrut să riște. Are mici dureri la piciorul drept. El este pregătit fizic. S-a antrenat zi de zi dar nu a intrat în contacte foarte dure pentru că încă nu știe care este problema la picior”, spunea Valeriu Iftime la finalul cantonamentului.

Revenit în România, Mihai Roman a fost supus unor investigații medicale iar verdictul a fost ruptură de ligamente. Asta înseamnă câteva luni departe de gazon și ratarea celor patru meciuri importante în lupta pentru play-off.

În plus, albanezul Enriko Papa a ratat pregătirea de iarnă tot din cauza unor probleme medicale și probabil nu va fi folosit în meciurile cu Chindia și Hermannstadt.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA