-3.8 C
Botoșani
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Piața agroalimentară și obor în comuna Tudora. Investiția va fi de aproximativ 500.000 lei

Primăria comunei Tudora a început anul cu aproape 2,9 milioane de lei în conturi, bani rămași din 2022 și care vor fi folosiți pentru cofinanțarea proiectelor cu fonduri europene și guvernamentale dar și pentru demararea unor investiții noi.

Primarul Constantin Cocoreanu spune că pe lângă proiectele mari care se vor implementa, în acesta an vor demara și o serie de investiții mai mici, finanțare din bugetul local. Este vorba de o parcare, un spațiu de joacă modern în parcul comunal, plus alte câteva obiective. Tot anul acesta vor demara lucrările și la noua piață din comuna Tudora, o investiție estimată la 500.000 de lei.

“Am prins bani pentru o nouă piață. Proiectul este demarat de anul trecut dar aveam nevoie de un PUZ și a mai întârziat. În primăvară vreau să începem lucrările la piață. Proiectul este mare dar anul acesta vom face în limita la 500.000 de lei. Vom face împrejmuirea, aleile, vom monta tarabe acoperite. În proiect avem și o clădire care cuprinde hală de pește, carne și produse lactate. Nu vom face anul acesta clădirea pentru că ne costă aproximativ 700.000 lei. Am observat că atât la Tudora cât și în alte comune sunt din ce în ce mai puțini comercianți și am decis să mai aștept pentru că nu vreau să fac o investiție care să nu fie rentabilă. Avem câțiva crescători de animale în comună dar au clienții lor și vând produsele din fermă”, a spus Constantin Cocoreanu, primarul comunei Tudora.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA