10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

Petrolul – FC Botoşani. Leo Grozavu: “Petrolul porneşte ca şi favorită”

fc botosani tincu, grozavu, acsinte

FC Botoşani porneşte cu şansa a doua în partida cu Petrolul Ploieşti, programată să se dispute duminică, de la ora 17.00. Tehnicianul Leo Grozavu a fost mult mai rezervat în declaraţii şi nu s-a mai arătat la fel de optimist ca înaintea altor jocuri.

“E un joc de fotbal şi este posibil orice. Petrolul porneşte ca şi favorită. Au mai multă experienţă, jucători foarte valoroşi şi un antrenor care a demonstrat că poate face performanţă inclusiv în Cupele Europene. Asta nu însemnă că nu avem şi noi şansa noastră. Important este să avem atitudine. Vom vedea pe teren dacă ne-am revenit. Nu suntem, în cea mai fericită situaţie. Urmeză două meciuri foarte grele dar nu ne vom preda. Vom încerca să ne ridicăm la nivelul adversarilor”, a spus Leo Grozavu.

Petrolul a jucat ieri seară în Europa League şi este posibil să odihnească o parte dintre jucătorii de bază în partida cu FC Botoşani. Leo Grozavu nu consideră că este un avantaj pentru FC Botoşani.

“E posibil să odihnească unii jucători dar au un lot echilibrat. Jucătorii care vor intra vor avea mai multă prospeţime. Ne vom lua nişte măsuri la anumite piese de bază ale lor. Vor fi schimbări în primul 11 dar nu ştiu câte vor fi. Mai sunt două zile de antrename. Important este să fim mental foarte bine”, a adăugat antrenorul botoşănean.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA