Petrolul – FC Botoşani 0-4 – S-au răzbunat! – LIVE

0
497

fc botosani - petrolul ploiesti (28)

 

FC Botoşani începe în ofensivă partida iar în minutul 2 are prima şansă de a intra în avantaj dar Fulop trimite mult peste poartă dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. Replica ploieştenilor vine în minutul 7, la o ieşire greşită a portarului Pleşca, dar Ngadeu respinge în afara terenului.

Odată cu trecerea timpului, elevii lui Grozavu s-au instalat în terenul ploieştenilor dar fără mari ocazii la poarta lui Cobrea. În minutul 16, Ngadeu are şansa de a deveni golgheterul echipei FC Botoşani dar reia cu capul puţin pe lângă poarta gazdelor.

Patru minute mai târziu se înregistrează cea mai mare ocazie de gol, Zoubir îşi bate joc din Cucu, centrează în careu dar Muşat reuşeşte să respingă în corner. Botoşănenii încearcă să revină în joc dar Cabrera şi Muşat şutează slab.

FC Botoşani reuşeşte să deschidă scorulîn minutul 24 în urma unui corner. Fulop a executat corner, mingea a fost respinsă iar Cabrera a marcat cu un şut din marginea careului.

Ploieştenii încearcă să revină în joc iar în minutul 27 Victoraş Astafei şutează puţin pe lângă poarta lui Pleşca. Două minute mai târziu, ploieştenii au încă o şansă de gol dar Gavrilă nu reuşeşte să reia spre poarta lui Pleşca. În minutul 33, Astafei centrează de pe stânga dar Paolucci şi Gavrilă nu reuşesc să împingă mingea în poartă.

În minutul 37 scorul devine 0-2. Ivanovici a centrat de pe dreapta, Fulop a lovit mingea cu capul şi a trimis-o pe colţul lung, majorând scorul. Un minut mai târziu, Ivanovici îl deposedează pe Benga, scapă pe contraatac şi îl execută pe Cobrea.

La pauză Petrolul – FC Botoşani 0-3

FC Botoşani începe bine şi partea secundă iar în minutul 48 scorul devine 0-4. Cabrera şutează de la 20 de metri, mingea este deviată de Mişelăricu iar Cobrea este nevoit să scoată din nou mingea din poartă. 

FC Botoşani rămâne în ofensivă iar elevii lui Leo Grozavu îşi trec în cont încă două ocazii de gol în minutele 53 şi 55. Dacă pe teren ploieştenii nu au făcut faţă jocului prestat de FC Botoşani, aceştia au compensat prin agresivitate. Matulevicius a ieşit de pe teren cu capul plin de sânge.

În minutul 69, Ngadeu are încă o şansă de a marca cu capul dar trimite puţin pe lângă poartă. Două minute mai târziu are şi Hadnagy şansa golului dar în loc să trimită pe poartă preferă o recentrare iar mingea iese în afara terenului. Fulop vrea să facă şi el dubla dar şutează puţin pe lângă poartă.

Pe finalul partidei, FC Botoşani nu a mai forţat dar cu toate acestea puteasă majoreze scorul. În minutul 89, ploieştenii au ratat şansa de a marca golul de onoare.

Partida s-a încheiat cu victoria categorică a FC Botoşani care reuşeşte a doua victorie în deplasare după 3-0 la Pandurii.

……………..

Petrolul: Cobrea – Al. David (57 Mareş), Mișelăricu, Benga, Beța – Gavrilă, Bucșa, Ziani (84 Guerriero), Astafei – Zoubir – Paolucci (60 Markos)
Rezerve: I. Popescu, Markos, Pacar, Guerriero, Alecsandru, Mareș, Petre

FC Botoșani: Pleșca – Dimitrov (50 Patache), Ngadeu, Miron, Mușat – Cucu (86 Casado), Bordeianu – Fulop, Cabrera, Ivanovic – Matulevicius (64 Hadnagy)
Rezerve: Iliev, Casado, Ichim, Patache, Carralero, Hadnagy, Bujor