-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii: „Întâlnim un adversar puternic. Chiar dacă numele nu spune multe, sunt impresionat de forţa lor”

petre grigoras

Antrenorul principal al formaţiei Pandurii Tg. Jiu a lăudat echipa FC Botoşani şi consideră meciul din această după amiază va fi unul extrem de dificil. Tehnicianul pandurilor consideră că echipa FC Botoşani este mult schimbată în bine faţă de sezonul trecut şi că practică foarte agresiv.

“A fost o pauză forţată de meciurile echipei naţionale şi trebuie să-i felicităm pentru rezultatele pe care le-au avut. Moralul era cât de cât ridicat după victoria de la Braşov şi avem mare nevoie de o victorie în meciul de duminică. Întâlnim un adversar foarte bun, un adversar foarte agresiv şi va fi o surpriză plăcută pentru cei care vor urmări în direct. Chiar dacă numele nu spune multe, sunt impresionat de forţa lor de joc. E cu totul şi cu totul altă echipă faţă de anul trecut, mult mai valoroasă, mult mai competitivă, mult mai agresivă, în sensul bun al cuvântului. E o nucă tare. Noi sperăm că vom reuşi să ne impunem pentru că ne-am propus ca pe acest final de tur să mai spălăm puţin din imaginea proastă pe care am lăsat-o. Încercăm să obţinem rezultate bune prima oportunitate este cu Botoşaniul şi apoi urmează Cupa României, Cupa Ligii”, a spus Petre Grigoraş la conferinţa de presă.

Tehnicianul formaţiei Pandurii speră ca elevii săi să reziste din punct de vedere fizic şi să fie la fel de agresivi ca botoşănenii. Grigoraş şi-a avertizat jucătorii cu privire la jocul echipei pregătite de Leo Grozavu şi le-a cerut să nu trateze cu superficialitate acest meci.

„Încercăm să fim la fel de agresivi şi încercăm să răspundem presingului pe care încearcă să-l facă adversarul. Am discutat cu ei problema asta. Sperăm că vom fi apţi şi din punct de vedere fizic. După un rezultat bun la Braşov, dacă nu cumulăm cu o victorie pe teren propriu, nu mai are nicio valoare acea victorie”, a adăugat antrenorul principal al formaţiei Pandurii Tg. Jiu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA