3.7 C
Botoșani
marți, 29 noiembrie 2022

Peste 60 de oameni de afaceri din Botoșani s-au adunat la aceeași masă. V. Iftime: „Vrem să creștem numărul de membri” GALERIE FOTO

Valeriu Iftime a organizat astăzi prima acțiune în calitatea de președintele Camerei de Comerț Botoșani. Mai bine de 60 de oameni de afaceri botoșăneni au răspuns pozitiv la invitația lui Valeriu Iftime și au venit o întâlnire organizată la hotelul Rapsodia.

La această întâlnire au venit o parte dintre cei mai importanți oameni de afaceri dar și antreprenori mai mici care încearcă să se dezvolte. În debutul întâlnirii, Valeriu Iftime a vorbit despre Camera de Comerț Botoșani și despre ceea ce își propune să facă. Ulterior, reprezentantul raionului Bălți le-a vorbit oamenilor de afaceri despre zona liberă economică. De asemenea, s-a discutat despre protecția datelor personale și a fost prezentat program prin care un mic antreprenor poate obține 40.000 de lei.

„Această cameră nu poate funcționa fără mediul de afaceri. Dacă noi nu facem nimic, e clar că nu există. Mulțumesc pentru că au venit mulți oameni astăzi. Vrem să creștem numărul de membri, să vedem ce nevoi au și să creez un pic de încredere în Camera de Comerț. Și eu am trăit ani de zile fără să știu unde e Camera de Comerț. Acum îmi dau seama că sunt multe lucruri pe care le-am pierdut. A veni la o ședință la Camera de Comerț poate nu e cel mai important lucru pentru un om de afaceri dar acolo se pot emula niște idei, se poate dezbate ceva.  Important că oamenii au venit, i-am văzut atenți, am pus și trei teme de interes. Chestiunea cu protecția datelor personale este foarte importantă și vreau să-i ajutăm. O să facem trei comisii de lucru. Vrem să avem un om al Camerei când se discută orice proiect de dezvoltare local sau județean. Vom face parteneriate cu baroul, ANAF…”, a declarat Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA