14.5 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

Peste 400 de cadouri oferite copiilor din comuna Vf. Câmpului

Curtea primăriei comunei Vf. Câmpului s-a umplut astăzi de copii și părinți. După ce săptămâna trecută au colindat la primărie, astăzi a venit răsplata. Cu ajutorul mai multor sponsori, autoritățile locale din Vf. Câmpului au pregătit peste 400 de cadouri pentru toți copiii din comună.

Potrivit primarului Maria Huțu, astăzi au primit pachetele elevii școlilor din comună urmând ca pe 24 decembrie, Moș Crăciun să înmâneze cadourile copiilor sub trei ani. Tot pe 24 decembrie, reprezentanții primăriei vor oferi câte un cadou vârstnicilor care au venituri mici.

“Am pregătit 437 de pachete pentru preșcolari și școlari. Oferim câte un pachet tuturor elevilor din comuna noastră. Am pregătit câte un pachet și pentru cei cu vârsta între 0 și 3 ani. De asemenea, am pregătit 100 de pachete pentru persoanele vulnerabile care cu greu au ce să pună pe masă de sărbători. Pachetele sunt substanțiale. Am beneficiat și de ajutorul unor sponsori. Pe data de 24 decembrie, Moș Crăciun va merge la toți copiii cu vârsta de până în trei ani. De asemenea, vom duce și cele 100 de pachete persoanelor vârstnice. Totul este foarte bine organizat și vor ajunge pachetele pregătite”, ne-a spus Maria Huțu, primarul comunei Vf. Câmpului.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA