28.4 C
Botoșani
vineri, 12 iulie 2024

Peste 30 de posturi scoase la concurs de Spitalul Judeţean Botoşani

spital personal medical

Vesti bune pentru tinerii care au terminat o cariera in domeniul sanitar. Spitalul Judetean din Botosani angajeaza asistenti medicali atat in sectiile unitatii, cat si in Unitatea de Primiri Urgente. Pe langa aceste posture, la concurs au fost scoase si locuri de munca pentru infirmieri si ingrijitori de curatenie.

De exemplu, in Unitatea de Primiri Urgente s-au scos la concurs zece posturi pentru asistenti medicali, patru pentru infirmieri si doua pentru ingrijitori de curatenie. Concursul va avea loc pe 25 noiembrie, iar dosarele se depuns pana pe 16 noiembrie.

„Speram sa se prezinte un numar sufient de asistenti, infirmieri si ingrijitori care sa poate acoperi posturile scoase la concurs. Sunt sigur ca vor veni candidati foarte bine pregatiti deoarece avem mare nevoie de acest lucru si in continuare vom vedea daca la anul se vor scoate la concurs si posturi de medici, pentru ca avem nevoie la upu copii de acestia”, a declarat Petre Radauceanu, medic sef UPU.

Angajari se fac si pe sectia de chirugie generala a spitalului, unde au fost scoase la concurs trei posturi de asistent medical si un post de infirmier. Concursul este programat pe data de 27 noiembrie. Doua posturi de asistent medical au fost scoase la concurs si la compartimentul sterilizare din spital, concursul fiind programat pe 26 noiembrie. Pe sectia medicina interna, au fost scoase la concurs doua posturi de asistent medical, iar concursul va avea loc 2 decembrie.

La Compartimentul Pediatrie de la Darabani se cauta asistent medical, concursul fiind organizat pe 3 decembrie iar la Compartimentul Medicina Interna din Darabani pe 4 decembrie va fi concurs tot pentru un post de asistent medical.

La Sectia de Obstetrica si Ginecologie a fost scos la concurs un post de asistent medical, concursul fiind programat in data de 7 decembrie, iar pe 8 decembrie va fi concurs pentru un post de asistent medical la Sectia de Obstetrica si Ginecologie II. Inscrierile se fac pana pe 16 noiembrie.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA