20.4 C
Botoșani
sâmbătă, 1 octombrie 2022

Peste 30 de copii s-au întrecut la “Cupa de toamnă”, la tenis de câmp GALERIE FOTO

turneu tenis copii (9)

Clubul Sportiv Sănătatea Botoşani a organizat în acest week-end, ultimul turneu din 2017. “Cupa de toamnă” deja este un turneu de tradiţie care a ajuns la a 28-a ediţie şi care este destinat exclusiv copiilor.

Din păcate, numărul copiilor care practică tenisul de performanţă în zona Moldovei este din ce în ce mai scăzut de la an la an. Mihai Şoldănescu, preşedintele clubului Sănătatea, spune că încearcă să menţină tenisul de câmp în Botoşani chiar dacă nu primeşte niciun fel de ajutor de la autorităţile locale.

“Este ultimul turneu pe care îl mai organizăm anul acesta la Botoşani. Este un turneu pe care îl organizăm de 28 de ani. Implicăm copii din judeţul Botoşani şi din judeţele vecine. O facem pentru dezvoltarea tenisului în această zonă a ţării. Anul acesta avem peste 30 de copii. Din păcate, de la an la an, sunt mai puţini copii. În urmă cu doi-trei ani, când Halep a avut o ascensiune spectaculoasă, au venit mulţi copii. Ulterior, a scăzut numărul copiilor care vin la tenis. Noi le oferim reducere la închirierea terenurilor, cei legitimaţi la Sănătatea au avut gratuit toată vara. Cu toate acestea, nu au venit”, ne-a spus Mihai Şoldănescu.

turneu tenis copii (21) turneu tenis copii (20) turneu tenis copii (19) turneu tenis copii (18) turneu tenis copii (17) turneu tenis copii (16) turneu tenis copii (15) turneu tenis copii (14) turneu tenis copii (13) turneu tenis copii (12) turneu tenis copii (11) turneu tenis copii (10) turneu tenis copii (9) turneu tenis copii (8) turneu tenis copii (7) turneu tenis copii (6) turneu tenis copii (5) turneu tenis copii (4) turneu tenis copii (3) turneu tenis copii (2) turneu tenis copii (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA