14.4 C
Botoșani
marți, 21 mai 2024

Peste 200 de jandarmi vor lua cu asalt pieţele din Botoşani, Dorohoi, Darabani şi Săveni

 

News Peste 200 de jandarmi vor acţiona, în perioada 08 – 10 martie, pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice în municipiile Botoşani, Dorohoi şi oraşele Darabani şi Săveni, în mod independent sau în cooperare cu lucrători de poliţie.

În pieţele şi târgurile din judeţul Botoşani , precum şi în alte zone de interes operativ, respectiv în zona şcolilor şi a cartierelor, vor fi executate activităţi în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale şi a comerţului cu produse accizabile .

Jandarmii vor executa misiuni în sistem mixt poliţie-jandarmerie şi în cooperare cu lucrători din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală.

Scopul acestor acţiuni este creşterea gradului de siguranţă al cetăţeanului şi a comunităţilor din mediul urban şi rural.

Jandarmeria recomandă cetăţenilor să solicite cu încredere şi în cel mai scurt timp intervenţia forţelor de ordine, în mod direct sau prin apel 112, în cazul în care observă producerea unor fapte care aduc atingere ordinii şi liniştii publice sau de altă natură, pentru ca intervenţia acestora să fie promptă şi să aibă efectul scontat.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

24 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMA ORA