0.6 C
Botoșani
marți, 29 noiembrie 2022

Peste 20 de cămine culturale vor fi reabilitate cu bani de la Compania Naţională de Investiţii

federovicidoina birou

Compania Naţională de Investiţii va aloca fonduri pentru reabilitarea căminelor culturale din judeţul Botoşani. Senatorul PSD Doina Federovici spune că sunt peste 20 de cămine culturale vor fi reabilitate cu fonduri de la CNI.

„Am avut o discuţie constructivă cu doamna director Manuela Pătrăşcoiu din cadrul Companiei Naţionale de Investiţii pe acele investiţii care vizează judeţul Botoşani. Vorbim de reabilitarea căminelor culturale. Este o listă de peste 20 de cămine culturale care au fost considerate eligibile la sfârşitul anului trecut. Casa de Cultură din Darabani şi căminul din Mihăileni au trecut de toate etapele şi se semnează ordinul pentfru intrarea în procedura de licitaţie. Celelalte aşezăminte culturale sunt în diferite stadii. Avem speranţa ca până la sfârşitul anului, toate aceste obiective să fie finanţate pentru că există sursa bugetară”, a spus Doina Federovici.În plus, parlamentarul botoşănean a precizat că s-au făcut demersuri la Compania Naţională de Investiţii pentru obţinerea fondurilor necesare reabilitării unor săli de sport.

„Tot prin Compania Naţională de Investiţii se vor derula investiţii în reabilitarea unor săli de sport. Sala de sport a Colegiului Eminescu şi de mai multe săli de sport din judeţ. Urmează să vedem dacă până la sfârşitul anului pot fi susţinute financiar şi aceste obiective de către CNI”, a mai spus senatorul botoşănean.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA